Sunati-ne la:

0749 010 305

Experiența noastră în folosul vostru

Experiența noastră în folosul vostru

Salutări dragi cititori și bine v-am găsit pe blogul nostru!

 

A venit vremea să împărtășim cu voi ceea ce știm. Bogul Filadelfia Turism vine să completeze serviciile pe care le oferim clienților noștri.

 

Vacanta exotica - Republica Dominicana

Concediu Punta Cana, Republica Domonicana

Aici veți regăsi informații detaliate despre destinațiile aflate în portofoliul nostru. Veți putea afla care hoteluri și pensiuni îndeplinesc cel mai bine raportul calitate/preț. Vă vom spune unde se mănâncă cel mai bine și care sunt cele mai interesante obiective turistice ale destinației aleasă de dumneavoastră. Vom face topuri cu cele mai incitante modalități de a vă ocupa timpul liber în vacanță.

 

De la noi veți afla tot ceea ce trebuie să știți și cum trebuie să vă pregătiți atunci când plecați într-un sejur în străinătate. Dacă aveți nevoie de pașaport, vaccin sau asigurare de călătorie veți putea citi aici. Vă vom pune la dispoziție testimoniale despre fiecare destinație în parte, însoțite de fotografii și clipuri video. Astfel veți putea hotărî, în cunoștință de cauză, care este destinația de vacanță care vi se potrivește cel mai bine.

 

Concediu in Kusadasi

Concediu in Turcia

Aici, pe blogul Filadelfia Turism veți beneficia de experiența tuturor agenților noștri, care vor contribui la crearea materialului editorial. Tot aici veți afla despre noutățile referitoare la ofertele noastre, concursuri pe care le organizăm și alte acțiuni. Iar dacă aveți observații, sugestii sau aprecieri, le primim cu bucurie la secțiunea comentarii.

 

Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *