Sunati-ne la:

0749 010 305

Pelerinaj în Israel cu Grupul Speranța și Prietenii

Pelerinaj în Israel cu Grupul Speranța și Prietenii

Un pelerinaj în Israel este una dintre experiențele pe care oricine trebuie să le trăiască măcar o dată în viață. Vizita meleagurilor sfinte din Ierusalim este mai mult decât o vacanță. Cetatea Sfântă, portul Jaffa, Ierihonul, Nazaret sau Betleem sunt mult mai mult decât obiective turistice. Implicit, călătorul care ajunge acolo este mai mult decât un turist. Iată de ce, un pelerinaj în Israel este și o călătorie spirituală.

 

Filadelfia Turism vă oferă primăvara aceasta ocazia minunată de a face pelerinajul în Israel alături de Grupul Speranța și Prietenii. Membrii grupului misionar vă vor însoți pe tot parcursul călătoriei. Mai mult decât atât, veți avea alături și o echipă de filmare, care va imortaliza clipele petrecute în Israel. Surprizele nu se opresc, însă, aici.

 

Pelerinaj Grupul Speranța

Veți rămâne cu amintiri veșnice

 

Managerul Filadelfia Turism, Lidia Sighiartău a vorbit într-un interviu acordat pentru publicația Știri Creștine despre itinerariul acestui pelerinaj în Israel: ”traseul va fi parcurs în perioada  8 – 15 mai 2017, durata fiind de 8 zile și va cuprinde vizite la cele mai frumoase și semnificative locuri din Israel: Betleemul din Iudeea, Ierihonul, Marea Galileii, Iordanul, Muntele fericirii, Cana Galileii, Via Dolorosa, Mormântul Sfânt, Muntele Schimbării la față, Marea Moartă și Ierusalimul”.

 

Dincolo de vizitele unor locuri sacre și încârcate de istorie, veți avea ocazia să apăreți și într-un videoclip: ”în acest pelerinaj special, pe lângă alte avantaje, participanții se vor bucura de o atmosferă de închinare autentică și vor avea o ocazie unică de a participa la înregistrările video cu Grupul Speranța în câteva locații din Israel”, a adăugat managerul Filadelfia Turism.

 

Cei care participă la pelerinaj vor putea trăi experiențe unice. ”La cerere organizăm Botez Nou-Testamental în râul Iordan. O altă surpriză va fi că avem o echipă de filmare care va captura imagini pe tot parcursul călătoriei, iar la revenirea în țară, după selectarea materialului se va edita exclusiv pentru grupul de pelerini și un DVD cu cele mai frumoase momente petrecute în principalele locuri vizitate. DVD care va fi oferit fiecărui participant”, a completat managerul Lidia Sighiartău.

 

Pelerinaj grupul Speranța Israel

 

Cum poți participa la acest pelerinaj în Israel

 

Puteți citi interviul integral pe site-ul publicației Știri Creștine. Totodată, aici veți găsi informații despre obiectivele turistice incluse în itinerariul acestui pelerinaj în Israel. Iar dacă vă hotărâți să participați la această călătorie minunată, ne puteți contacta aici. Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

8 thoughts on “Pelerinaj în Israel cu Grupul Speranța și Prietenii

  1. filadelfia Post author

   Buna ziua,

   O sa fiti contactat pe adresa de email furnizata pentru detaliile referitoare la acest pelerinaj.

   Va multumim!

 1. Florica, Weiler

  Am dori si noi din Germania ( Frankfurt, Wiesbaden, Darmstadt) sa luam parte la acest pelerinaj. Am prefera zborul de aici din Frankfurt. Putem fi cazati in acelasi Hotel? Stiti in ce Hotel?
  As dori mai multe informatii!

  Multumesc

  Florica Weiler

 2. Sorina

  Noi vom pleca …. abea astept ziua de 08.05.17 Domnul sa va binecuvinteze pentru asa o excursie minunata.

 3. Ancuta

  Pacea Domnului as dorii sa stiu cand ar mai putea avea loc o excursie in Israel as dorii informatii sotul meu vrea sa faca numai acolo botezul si eu as dorii sa iau legamant Cu Domnul.Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *