Sunati-ne la:

0749 010 305

Destinații de vacanță recomandate pentru toamna 2017

Destinații de vacanță recomandate pentru toamna 2017

Toamna se numără bobocii, iar la Filadelfia Turism, destinațiile de vacanță. Odată cu răcirea vremii se înmulțesc și opțiunile turistice. Pe lângă faptul că ai la dispoziție oferte Last Minute în destinațiile estivale de vacanță, toamna debutează sezonul turistic în destinațiile exotice.

 

Toamna este și perioada în care târgurile de Crăciun își deschid porțile în marile capitale europene. Este sezonul ideal pentru un city break în orașele istorice ale ”bătrânului continent”. Iar pentru cei care vor ceva mai deosebit, portofoliul Filadelfia Turism cuprinde și oferte de pelerinaj în Israel.

 

travel

Oferte Last Minute

 

Asemenea ofertelor Early Booking, finalul sezonului aduce pachete de vacanță la tarife avantajoase. Prețurile scad acum, față de sezonul de vârf, chiar și cu 50%. Poți astfel să faci un sejur în Grecia, cu 7 nopți de cazare și transport cu autocarul, pentru un cost ce pornește de la doar 100 de persoană.

 

Puteți alege să faceți o vacanță târzie în insula Thassos sau în Riviera Olimpului. Vă veți bucura de plaje mai puțin aglomerate, iar vremea va fi caldă, dar nu dogoritoare. Bineînțeles, avantajul principal este că prețurile vor fi reduse.

 

vacanta grecia

Pelerinaj în Israel

 

Din categoria destinații de vacanță de toamnă face parte și Israel. De altfel lunile autumnale sunt ideale pentru o călătorie în ”Țara Sfântă„. În această perioadă, poți achiziționa un pelerinaj în Israel pentru doar 462 de persoană. Tariful conține 5 nopți de cazare, cu demipensiune, la un hotel de 4 stele și transport cu avionul.

 

Indiferent de motivele pentru care alegeți să vizitați Ierusalimul, un lucru este sigur: orașul sfânt vă va schimba. Nu poți să rămâi indiferent atunci când calci pe istoria de peste 3.000 ani, atunci când  atingi zidurile de la Muntele Templului sau atunci când auzi murmurul hipnotic al rugăciunilor de la răsărit.

 

pelerinaj israel

 

Destinații exotice

 

Toamna începe sezonul turistic în cele mai frumoase destinații de vacanță exotice. Sezonul favorabil din punct de vedere climatic, începe în noiembrie în Insulele Maldive. Atunci încetează ploile, iar apele sunt mai calme. La fel și în Zanzibar, acolo unde temperatura medie este de 28 grade Celsius.

 

Vei plăti de la aproximativ 850 euro de persoană pentru un sejur în cele două destinații exotice. Vei avea inclus zobrul cu avionul și 5 nopti de cazare, cu demipensiune.

 

vacanta exotica

 

City Break în Europa

 

Cele mai populare destinații de vacanță pe timp de toamnă sunt marile capitale europene. Și cum altfel să vizitezi o metropolă fascinantă, decât în cadrul unui city break în Roma, Paris sau Londra. Un sejur de weekend te va costa între câteva zeci și câteva sute de euro de persoană. Pachetele cuprind 3 nopți de cazare, cu mic dejun și pot conține și transportul.

 

Ce să alegi? Ei bine, fiecare capitală are propriile particularități care atrag turiștii. Praga are muzeele sale inedite și centrul istoric fără seamăn în lume. Paris are Luvru, cafenelele de pe Champs-Élysées și Turnul Eiffel. Iar Londra are Muzeul Figurilor de Ceară, pub-uri din Evul Mediu și celebrele taxiuri negre.

 

londra plimbare

 

Târgurile de Crăciun

 

Le-am fi putut include la secțiunea city break, dar aceste destinații de vacanță sunt cu atât mai spectaculoase, cu cât acolo vei putea vizita cele mai renumite târguri din lume. De departe, cel mai celebru este Târgul de Crăciun din Viena. Pe lângă faptul că vei vizita capitala Austriei, o vei face atunci când este împodobită feeric.

 

Iar dacă vrei ceva mai aproape de casă, la fel de frumos este și Târgul de Crăciun din Budapesta. Piața Vorosmarty își primește oaspeții în straie de sărbătoare. Iar dacă vreți să scăpați de frig, în apropiere este și Gerbeaud Café, deschisă în urmă cu 150 ani.

 

Targ de Craciun Austria

 

Dacă ai nevoie de ajutor în alegere vacanței de toamnă sau dorești să afli mai multe informații, ne poți contacta aici. Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *