Sunati-ne la:

0749 010 305

Câteva sfaturi pentru sejurul la schi de iarna acesta – cum să faci economii

Câteva sfaturi pentru sejurul la schi de iarna acesta – cum să faci economii

Chiar dacă ai murit de nerăbdare 3 anotimpuri este bine să nu te arunci cu capul înainte. Sezonul de schi este aproape de start în majoritatea stațiunilor consacrate din lume. Tocmai de aceea ar bine să începi să-ți pregătești sejurul la schi pentru iarna aceasta!

 

Iată sfaturile noastre:

 

1. Fă-ți rezervarea din timp

 

La fel ca pentru oricare altă vacanță, rezervările pentru cazare făcute din timp înseamnă tarife mai bune și mai multe opțiuni din care să alegi.

 

2. Cumpără skipass-ul online

 

Deși te-ai obișnuit să-l cumperi la fața locului, noi îți recomandăm să-ți cumperi skipass-ul încă dinainte de a pleca de acasă. O poți face online și te va costa mai puțin, mai ales dacă-l cumperi pe mai multe zile consecutive. În plus, nu vei mai avea de stat la coadă.

 

3. Închiriază-ți echipamentul din afara locației

 

Dacă nu ai posibilitatea să-ți rezervi echipamentul online, în avans, încearcă să-l închiriezi din alte surse, decât cele de lângă pârtie. Prețurile sunt de obicei de 2 sau 3 ori mai mari dacă-ți închiriezi schiurile sau casca direct la locație.

 

ski equipment

 

4. Evită sezonul de vârf

 

De obicei perioada sărbătorilor de iarnă și luna Ianuarie constituie sezonul de vârf. Evită să-ți planifici sejurul la schi în acest interval, dacă nu ești pregătit să cheltuiești mai mult.

 

5. Alege cu atenție facilitățile après ski

 

Nu te arunca în primul local de lângă pârtie. Evită să te lași păcălit de o mulțime care pare că se distrează. Încearcă să citești câteva review-uri online și să compari prețurile înainte de a alege localul în care vei bea o bere sau vei servi prânzul.

 

6. Gătește

 

Da, costul meselor constituie un procent important din prețul unei vacanțe la schi! Ai putea să cauți o cazare dotată cu o chicinetă și să-ți gătești singur. Poate nu toate mesele, dar micul dejun și sandwichurile pentru ziua petrecută pe pârtie le poți face fără prea mare efort.

 

7. Împrumută costumul de schi

 

Dacă nu ești un împătimit al acestui sport, nu-ți cumpăra un costum de schi nou. Împrumută-l  de la prietenii tăi sau căută unul secondhand.

 

 

mountain-snow-winter

 

Dacă ești în pană de idei pentru sezonul 2017 / 2018, noi îți recomandăm ofertele la ski în Bulgaria. Iar dacă ai nevoie de ajutor să-ți planifici sejurul la schi, lasă-ne un comment și te vom contacta. Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *