Sunati-ne la:

0749 010 305

Ramada Plaza Thraki – rafinament și eleganță

Ramada Plaza Thraki – rafinament și eleganță

Ramada Plaza Thraki este exemplul perfect al serviciilor turistice ridicate la rang de artă. Resortul de 5 stele și-a câștigat recent locul în rândul elitei mondiale din industria de travel. Perseverența și standardele asumate au fost factorii care au constituit temelia unei reputații solide.

 

Chiar dacă este printre stațiunile mai tinere de pe litoralul elen, cu o vechime de doar 16 ani, Thraki Palace este recunoscut în rândul iubitorilor de călătorii. De fapt hotelul a fost atât de apreciat de vizitatorii săi, încât, recent a fost preluat de grupul Ramada.  Micul resort a intrat astfel în clubul select al hotelurilor cu renume mondial.

 

O locație de vis

 

Alexandroupolis este unul dintre cele mai noi orașe ale Greciei. Situată în Nord-Est, în apropierea graniței cu Turcia, localitatea este un important centru comercial și port elen. De altfe, capitala regiunii Evros este în centrul rutelor comerciale, care leagă Grecia de Turcia.

 

Ramada Plaza Thraki poate fi găsit în vestul Alexandroupolis, la aproximativ 5 km distanță față de centru. Complexul ocupă o suprafață de 50 hectare și beneficiază de propria plajă. Aeroportul Internațional Dimokritos este la 12 km distanță, în partea estică a orașului.

 

Ramada Plaza Thraki - Alexadroupolis

Ramada Plaza Thraki – Alexadroupolis

 

Eleganță și funcționalitate

 

Resortul de 5 stele oferă o gamă diversificată de facilități și servicii clienților săi. Cele 149 camere și apartamente au fost recent renovate și sunt decorate cu elemente estetice moderne. Accentul a fost pus pe ergonomia pieselor de mobilier și pe confort.

 

Camerele dispun de aer condiționat, balcon, internet wireless și televizor cu ecran plat. Au vedere la mare sau grădiniă și dispun de un seif, o masă și un fier de călcat. Apartamentele au o suprafață de 70-80 metri pătrați și includ o zonă de dining.

 

cazare ramada plaza thraki

 

Servicii impecabile

 

Restaurantul Allegra oferă o ambinață spațioasă pentru servirea mesei. Oaspeții se pot înfrunta din bufetul cu specific tracic atât la mesele din interior, cât și pe terasa cu vedere la mare. În meniu se află și preparatele gourmet ale bucătăriei internaționale. În completare, turiștii se pot relaxa în barul Thalassa sau pot servi un cocktail pe verandă, în acompaniamentul muzicii live.

 

După masă, vă puteți relaxa în preajma celor două piscine sau pe plaja privată, cu o lungime de 300 metri. Aura, barul de la piscină, vă stă la dispoziție cu cocktail-uri răcoritoare și briza mării.

 

restaurant alexandroupolis thraki

 

Spa &Wellness

 

”Bijuteria coroanei” este centrul Spa și Wellness. Complexul se întinde pe o suprafață de 2400 metri pătrați. Serviciile oferite se axează pe tonifiere, înfrumusețare și relaxare. Turiștii pot rezerva ședințe de masaj, se pot tonifia în sala de fitness sau se pot relaxa la saună.

 

O categorie aparte este reprezentată, însă, de hidro și talasoterapie (terapie cu apă de mare). Programul începe în piscina cu apă călduță de mare și 11 hidro-jeturi.  Continuă în piscina de relaxare, cu 6 paturi dotate cu flux de aer și apă dulce. Se trece apoi în jacuzzi cu hidro-jeturi pentru picioare și spate. Tratementul se încheie cu o băutură naturistă în centrul de relaxare.

 

thalasso spa wellenss ramada

 

Nu doar atât…

 

Gama serviciilor oferite de Ramada Plaza Thraki este întregită de centrul de conferințe cu toate dotările necesare, plus personal pentru asistență. Pentru cei mari există o sală de relaxare, cu televizor și jocuri de masă. Iar pentru cei mici un club special, care funcționează în timpul lunilor de vară.

 

Complexul dispune de personal medical calificat, serviciu de închirieri auto și un serviciu poștal. Clienții au acces la un minimarket, unde pot fi găsite și țigări sau suveniruri.

 

plaja ramada plaza thraki

 

Mai multe informații despre Ramada Plaza Thraki sau rezervări se pot face aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *