Sunati-ne la:

0749 010 305

Răsfață-te cu o vacanță la schi în Ischgl

Răsfață-te cu o vacanță la schi în Ischgl

Când te gândești la stațiuni de lux pentru o vacanță la schi, îți vin în minte nume sonore precum Aspen sau St. Mortiz. Dacă nu dorești să faci rabat la calitate, bugetul va trebui să fie, însă, unul substanțial mai mare. Dar dacă ți-am spune că nu trebuie să faci concesii pentru a te simți răsfățat în timpul unui sejur la schi?

 

O poți face chiar mai aproape, în alpii Austriei. Iar soluția este o vacanță la schi în Ischgl. Stațiunea din vestul Austriei este renumită pentru calitatea pârtiilor, a serviciilor après-ski și a unităților de cazare. Mai mult decât atât, a rămas mai puțin de o lună până la deschiderea oficială a sezonului de schi în Ischgl 2018 / 2019.

 

Top of the Mountain

 

Top of the Mountain este denumirea mega-petrecerilor de deschidere a sezonului de schi în Ischl. În 2019 startul se dă în data de 22 Noiembrie, iar concertul de deschidere va avea loc în data de 24 noiembrie, de la ora 18:00. Artistul principal va fi Jason Derulo, care își va face astfel debutul și în Ischgl. Concertul va avea loc în parcarea de langa pârtia de schi Silvretta. Costul unui bilet de acces, care este inclus și în skipass-ul pentru o zi, va fi de 65 EUR.

 

Și dacă nu apucați deschiderea, sezonul de schi în Ischgl se va încheia tot cu un concert Top of the Mountain, în 30 Aprilie 2019. Atunci veți avea ocazia să îl ascultați pe Lenny Kravitz. Spectacolul va avea loc la scena Idalp. Costul unui bilet de acces va porni de la 115 EUR.

 

top of the mountain

 

Mecca schiorilor

 

Stațiunea din Tyrol este considerată drept o ”Mecca a schiorilor”. De altfel, anul acesta a fost desemnată ”Cea mai bună stațiune de schi din anul 2018”, de către portalul de schi Snow Plaza. Și pe bună dreptate!

 

O vacanță la schi în Ischgl presupune acces la peste 230 kilometri de pârtii, dispuse până la o altitudine care depășește 2800 metri. Există 45 telecabine, telescaune și teleschiuri, cu o capacitate de aproximativ 90.000 persoane pe oră. În plus, anul acesta s-a deschis noul telescaun cu 6 locuri. Gampen E4 dețne recordul mondial cu o diferență de altitudine de peste 920 metri.

 

 

 

Delicii într-o vacanță la schi în Ischgl

 

După o zi de mișcare inevitabil te va apuca foamea. Iar la acest capitol nu trebuie să-ți faci griji. Fie că vrei o porție de paste, un platou cu sushi sau un hamburger, opțiunile pentru a servi masa sunt diversificate. Nu doar atât, dar bucătăria în acestă stațiune austriacă are numeroși exponenți pomeniți în ghidurile Michelin sau Gault Millau.

 

De Lucy Wang am mai vorbit, iar pe lista restaurantelor de top din Ischgl se mai află Stiar, Fliana Gourmet, Stüba și altele. Sezonul acesta s-a deschis și Ischgl Slope Food. Restaurantul cu autoservire este poziționat în terminalul de jos al noului telescaun Gampen E4 și se axează pe preparate tip ”streetfood”.

 

 

restaurant ischgl

 

Sejur la schi în Austria

 

Dacă vă întrebati ce opțiune de cazare și masă aveți pentru sejur la schi în Austria, vă recomandăm Hotel Mallaun 4*. Unitatea de cazare este situată în valea Paznaun și are camerele renovate în 2014. Clienții au acces la piscina in aer liber, loc de joacă pentru copii, sală de jocuri (ping-pong, biliard, perete de alpinism) și centrul spa include (hidromasaj, saună, masaj).

 

Camerele sunt spațioase, prevăzute cu minibar, baie individuală și TV. Capacitatea poate fi de 2 sau 4 persoane. Distanța de la hotel, până la pârtia de schi Silvretta și stațiunea Ischgl este de 15 km.

 

hotel mallaun schi austria

 

Alte oferte la schi în Austria pentru sezonul 2018 / 2019 găsiți tot pe site-ul nostru. Pe curând, dragi iubitori de călătorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *