Sunati-ne la:

0749 010 305

Când voi fi mare vreau să mă fac musafir. Primul pas, VACANȚA!

Când voi fi mare vreau să mă fac musafir. Primul pas, VACANȚA!

În simplitatea lor, copiii au întotdeauna cele mai năstrușnice și îndrăznețe idei. De la micile pozne până la dorințele arzătoare de a deveni doctori, piloți, exploratori, profesori sau chiar musafiri, toate au un ceva în comun: motivele lor autentice și sincere.

 

Astfel, i-am lăsat să ne inspire, nu doar prin autenticitate, ci și prin visele lor. Iar dintre toate acestea unul ne-a surâs și credem că îi va surâde oricui, anume acela de a fi musafir. Așadar, anul acesta, Filadelfia Turism vă oferă cea mai bună experiență, în calitate de oaspete, prin fiecare pachet de vacanță inclus în oferta noastră.

 

Indiferent dacă alegeți un sejur la mare, un resort exotic, un circuit sau o croazieră, singura voastră grijă va fi să vă relaxați. De restul, ne ocupăm noi!

 

Vă invităm să explorați un număr cât mai mare de destinații, să vă îmbogățiți cultural, dar și albumele cu amintiri. Am ales cu multă grijă fiecare stațiune și itinerar, asigurându-ne că aveți la dispoziție contextul perfect pentru a vă destinde, relaxa și pentru a veni acasă plini de energie și inspirați.

 

oferte vara 2019

 

Reduceri Early Booking

 

Anul acesta, beneficiați de reduceri Early Booking la toate destinațiile de vară. În plus, pentru cei care vor să lase transportul în grija altora și să se bucure de peisajele de pe drum, o vacanță cu autocarul este, fără îndoială, ceea ce căutați.

 

Mereu Grecia a fost una dintre atracțiile preferate ale turiștilor. Lucrurile nu s-au schimbat nici anul acesta. Tocmai de aceea beneficiați de reduceri de până la 35% dacă rezervați o vacanță în Grecia – Thassos cu autocarul, până la sfârșitul lunii Februarie.

 

Vă invităm să faceți o incursiune în istorie pe insula de smarald a Greciei, Thassos și să descoperiți plajele impresionante. De asemenea, vă puteți relaxa în una dintre stațiunile din Riviera Olimpului, la poalele Muntelui Olimp.

 

Nici Bulgaria nu lipsește din propunerile noastre, îndemnându-vă să vă lăsați cuceriți de tradițiile și obiceiurile țării vecine.

 

sejur 2019 grecia

 

Destinații exotice sau europene

 

În cazul în care căutați să vizitați țări exotice sau calde precum Thailanda, Maldive, Zanzibar, R.Dominicană, Cuba sau Mexic, vă punem la dispoziție și oferte cu avionul. Dacă nu, poate zeii din mitologia egipteană și Egiptul sunt destinația perfectă pentru dumneavoastră.

 

Totuși, nevoia de a descoperi și explora noi colțuri ale lumii poate fi regăsită și în țări precum Turcia, Spania, Italia, Malta, Portugalia sau Cipru. Mai ales că în Turcia – Antalya beneficiați de reduceri cu până la 40%, dacă rezervați o vacanța până la sfârșitul lunii Februarie.

 

În Spania – Costa Brava puteţi explora plajele preferate de Picasso și Dali, iar în Italia veţi avea parte de munţi și mare, deopotrivă. Cipru este o locul ideal pentru cei care caută distracţie, lux și viaţă de noapte, în timp ce Portugalia oferă un plus de răsfăţ culinar pentru cei puţin mai gurmanzi. Înconjurată de Marea Mediterană, Malta vă face cunoștință cu moștenirea sa istorică și culturală.

 

oferte exotice 2019

 

Lăsați-vă inspirați de frumusețea fiecărei destinații și porniți într-o vacanță marca Filadelfia Turism! Dacă aveți nevoie de ajutor pentru planificarea unei vacanțe, nu ezitați să ne contactați. Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

8 thoughts on “Când voi fi mare vreau să mă fac musafir. Primul pas, VACANȚA!

 1. Ioana Oprisan

  Buna ziua,
  Prefer sa primesc informatii pt vacante incepind cu sf lunii martie(ultima sapt).
  Sunt pensionara,nu ma intereseaza per libere,din contra caut per cele mai putin aglomerate.
  Turcia pt moment nu
  Grecia pt Corfu si Creta
  Spania mult de tot.
  Acum nu sunt in tara.
  La sf lunii feb va sun si vorbim.
  Pt Spania am mai multe vise!

  1. filadelfia Post author

   Daca doriti o ofeta personalizata, ne puteti contacta printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook, pe site-ul nostru >> http://www.filadelfiaturism.ro << sau la nr. 0749.010.305. Daca va face placere, va asteptam si în agentiile noastre. 🙂

 2. Csegezi Emőke

  Bună ziua ziua! As dori oferta pentru 2 adulți și un copil de 3 ani în luna iunie în Turcia doare hoteluri lingă plaja !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *