Sunati-ne la:

0749 010 305

De ce să-ți faci vacanța 2019 cu Filadelfia Turism

De ce să-ți faci vacanța 2019 cu Filadelfia Turism
Și în turism, ca de altfel în orice altă industrie, concurența este stimulentul care determină îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite. Știm că în momentul în care veți căuta oferte de vacanță, veți face o comparație între mai multe agenții de turism. Este firesc să se întâmple așa. Tocmai de aceea venim în întâmpinarea voastră prin câteva  facilități, care vă vor ajuta să luați o decizie.
 
Am cuprins în această listă ceea ce ne diferențiază de alte agenții de turism. Beneficiile de care vă veți bucura atunci când solicitați o ofertă de la Filadelfia Turism și până la finalizarea procesului de rezervare. Motivele pentru care vă veți bucura cu adevărat de vacanța voastră, dacă alegeți să călătoriți cu noi.
 
surpriza copy
 
 
GARANTĂM CEL MAI BUN TARIF PENTRU PRODUSELE PROPRII! – Dacă găsești un preț mai mic în altă parte, îți oferim diferența și asigurarea medicală, cadou! Puteți verifica condițiile garanției, dar și destinațiile care fac parte din această promoție pe site-ul nostru.
 
GARANTĂM RĂSPUNS ÎN MAXIMUM 24 ORE! – Dacă nu primești răspuns la solicitarea ta în maximum 24 h, primești garantat un discount de 5%! Mai multe detalii pe site-ul Filadelfia Turism.
 
PRIMEȘTI O SURPRIZĂ LA REZERVARE – Dacă faci rezervarea în maximum 48 h. Vino în agențiile noastre sau contactează-ne pe site-ul nostru pentru a te bucura de surprizele pe care ți le-am pregătit!
 
MEREU LA DISPOZIȚIA TA – Consultantul tău de turism este la dispoziția ta oricând ai nevoie de ajutorul său, dar și pentru a soluționa situațiile de urgență!
 
INFORMAȚII COMPLETE ȘI COMPLEXE – Vei primi toate informațiile necesare cu privire la destinația de vacanță aleasă pentru ca să te poți bucura din plin de tot ceea ce poți descoperi și experimenta acolo.
 
CUMPERI CU ÎNCREDERE – FĂRĂ TAXE ASCUNSE! – Vei ști de la început toate costurile pe care le implică vacanța ta: ce include și ce nu include vacanta plătită în agenție, ce vei plăti suplimentar la fața locului sau alte informații utile. Credem în transparență, tocmai de asta veți ști tot timpul ceea ce includ ofertele noastre de vacanță.
 
flexi plata copy
 
GARANTIA CALITĂȚII REALE – Noi îți oferim sfatul specialistului referitor la calitatea produsului în raport cu valoarea reală a acestuia. Astfel, vei ști care este calitatea serviciilor de la fața locului și nu vei avea suprize neplăcute în timpul sejurului tău.
 
FLEXIBILITATEA PLĂȚII – Îți poți plăti sejurul și în rate, cu până la 12 rate fără dobândă. În cazul pachetelor turistice care includ hoteluri/vile în garanție poți plăti sejurul în tranșe cu până la 2 săptămâni înainte de plecare. Mai multe informații puteți obține chiar de la agenții noștri de turism.
 
FEEDBACK-UL TĂU CONTEAZĂ ȘI SE RĂSPLĂTEȘTE – La întoarcerea din vacanță trimite-ne pe email (office@filadelfiaturism.ro) un scurt testimonial și spune-ne ce ți-a plăcut cel mai mult în vacanță și la colaborarea cu noi. Atașează 2-3 poze din vacanță, în care să apari și tu și vei primi un magnet personalizat cu poza din vacanță, pentru a-ți aduce aminte tot timpul de experiențele memorabile trăite! Te rugam sa specifici care dintre poze dorești să fie imprimată pe magnet.
 
Vino în agențiile noastre sau intră pe site-ul nostru pentru a te bucura de avantajele pe care le oferă o vacanță cu Filadelfia Turism! Nu ezitați să ne contactați, pentru a vă bucura de ofertele cu Reduceri Early Booking, de până la 40%. Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

2 thoughts on “De ce să-ți faci vacanța 2019 cu Filadelfia Turism

  1. Munteanu Neculai

    Mă numesc Munteanu Neculai. M-ar interesa o ofertă pt.perioada 29.07.2019-04.08.2019 la hotel Aqua Park President din statiunea Băile Felix. Menționez că suntem 2 (două) familii cu câte un copil fiecare familie, copiii având peste 14 ani. Aștept răspunsul dumneavoastră! Vă mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *