Sunati-ne la:

0749 010 305

MSC Cruises – Croaziere în cele mai frumoase destinații de vacanță

MSC Cruises – Croaziere în cele mai frumoase destinații de vacanță

Ce poate fi mai frumos decât să navighezi apele Mediteranei sau ale Mării Caraibilor și să faci opriri în cele mai frumoase porturi? Probabil că sunt experiențe care v-ar putea crea o plăcere mai mare, dar noi credem că nu suportă comparație cu o croazieră. Iar pentru a vă oferi cele mai frumoase călătorii în toate colțurile lumii avem încheiate parteneriate directe cu cele mai importante companii de croazieră.

 

De ce o croazieră?

 

Este important să cunoașteți prin ce se deosebește o croazieră față de o vacanță în Bulgaria, de exemplu. Cel mai evident aspect este mijlocul de transport. Veți călători cu vase de ultimă generație, special amenajate pentru confortul și divertismentul vostru. Dar o croazieră presupune mult mai mult decât atât.

 

În funcție de itinerarul ales, veți avea ocazia să vizitați unele dintre cele mai spectaculoase destinații turistice. De la frumoasele orașe mediteraneene, precum Valencia, Marsilia, Palermo sau Valletta, la locațiile exotice sud-americane, precum Rio de Janeiro, Buenos Aires sau Punta del Este.

 

În plus, la bordul vaselor vă veți bucura de tot confortul și luxul unei stațiuni turistice. Restaurante cu specialități culinare variate, cafenele și baruri tematice, piscine interioare și exterioare, magazine, centru SPA, teatru, cinematograf, cazino și lista ar putea continua. Nu lipsesc nici facilitățile pentru cei mici: aquapark-uri, piscine special amenajate, locuri de joacă etc.

 

 

MSC Meraviglia, Polar Aquapark

MSC Meraviglia, Polar Aquapark

De ce o croazieră cu MSC Cruises?

 

Filadelfia Turism are încheiat un parteneriat cu MSC Cruises încă din 2017. De ce? Pentru că MSC este cea mai mare companie de croazieră privată din lume. În plus, a fost prima companie de profil din lume, care a fost decorată cu ”6 perle de Aur”. Acest trofeu atestă standardele remarcabile în domeniul protecției mediului, sănătății și siguranței.

 

În total, flota MSC Cruises cuprinde 17 vase, cu o capacitate cuprinsă între 1500 și 6300 de pasageri (fără a pune la socoteală echipajul). Construcția navelor a costat peste 14 miliarde de euro, iar investiția se traduce în confortul și siguranța pasagerilor, dar și în profesionalismul personalului.

 

 

MSC Seaview, Ocean Cay by Ramón Freixa

MSC Seaview, Ocean Cay by Ramón Freixa

 

Traseele MSC Cruises

 

Sunt sute de destinații turistice pe care veți avea ocazia să le vizitați. Unele croaziere sunt mai scurte, altele pot dura câteva luni. Traseele pe care navighează vasele MSC Cruises se împart în câteva categorii mari:

 

  • Marea Mediterană (Italia, Spania, Grecia, Cipru, Malta, Croația, Slovenia, Muntenegru, Portugalia etc.)
  • Europa de Nord (Norvegia, Danemarca, Finalanda, Germania, Rusia, Estonia, Olanda, Belgia, Anglia etc.)
  • Caribe, Cuba și Antile (Cuba, Mexic, Honduras, Jamaica, Belize, Costa Rica, Panama etc.)
  • Dubai, Abu Dhabi și India (Qatar, Bahrain, Oman, EAU)
  • America de Sud (Brazilia, Uruguay, Argentina)
  • Africa de Sud (Mozambic, Africa de Sud)
  • Asia (Coreea, Japonia, Thailanda, Singapore, Sri Lanka, Malaezia etc.)

 

MSC Fantasia, Balcony

MSC Fantasia, Balcony

Categoriile croazierelor

 

Unul dintre cei mai importanți factori în alegerea unei croaziere este durata. MSC Cruises oferă croaziere cu durate de la 3-4 nopți, până la câteva luni. Un alt aspect este categoria vasului, iar aici MSC Cruises oferă mai multe clase. Printre cele mai cunoscute clase sunt: 

 

Clasa Lirica oferă o experiență de croazieră mai mult de tip boutique și nave recent renovate. Capacitatea navelor este de 1500 – 2000 de pasageri. Prețurile pornesc de la 189 EUR / persoană, fără taxe. Traseele cuprind Marea Mediterană, Oceanul Indian, Emirate și Caraibe.

 

Clasa Musica combină perfect rafinamentul și atenția la detalii, folosind materialele naturale fine. Capacitatea navelor este de 2550 – 3223 de pasageri. Prețurile pornesc de la 209 EUR / persoană, fără taxe. Traseele cuprind Marea Mediterană, Europa de Nord, America de Sud și Oceanul Indian.

 

Clasa Fantasia a lansat o noua clasă de nave ecologice caracterizate prin lux și opulență. Capacitatea navelor este de 3200 – 3600 de pasageri. Prețurile pornesc de la 99 EUR / persoană, fără taxe. Traseele cuprind Marea Mediterană, Europa de Nord, Asia, Caraibe, Emirate și America de Sud.

 

Clasa Seaside este o nouă generație de nave de croazieră cu arhitectură revoluționară și tehnologie de ultima oră. Capacitatea navelor este de 4900 – 5400 de pasageri. Prețurile pornesc de la 279 EUR / persoană, fără taxe. Traseele cuprind Marea Mediterană, Caraibe și America de Sud.

 

Clasa Meraviglia este o combinație sofisticată de tehnologie de ultimă oră, design și confort maxim. Capacitatea navelor este de 4500 – 6300 de pasageri. Prețurile pornesc de la 349 EUR / persoană, fără taxe. Traseele cuprind Marea Mediterană și Europa de Nord.

 

 

MSC Grandiosa

MSC Grandiosa

 

O croazieră inedită pe care o recomandăm iubitorilor de călătorii este MSC World Cruise. O croazieră în jurul lumii care se întinde pe 118 nopți. Itinerarul cuprinde țări precum: Spania, Portugalia, Barbados, Grenada, Curacao, Aruba, Columbia, Costa Rica, Panama, Nicaragua, Guatemala, Mexic, SUA, Hawai, Samoa, Fiji, Noua Zeelandă, Australia, Papua Noua Guinee, Filipine, Taiwan, Japonia, Coreea, China, Vietnam, Singapore, Malaezia, Sri Lanka, EAU, Oman, Egipt, Grecia, Italia, Franța. Următoarea plecare cu locuri disponibile va fi în 07 ianuarie 2021 din portul Barcelona. Tarifele încep de la 13.419 euro/persoană.

 

Dacă te-am convins că o croazieră este o opțiune bună pentru vacanța 2019, îți recomandăm traseele pentru Marea Mediterană sau Europa de Nord. Asta deoarece zborurile de legătură, până la porturile de îmbarcare sunt mai accesibile. Spre exemplu o croazieră pe Mediterană în 2019 poate începe de la 359 euro / 7 nopți / persoană / cabină interioară cu pensiune completă la bordul navei. Pentru mai multe informații, nu ezita să necontactezi. Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

One thought on “MSC Cruises – Croaziere în cele mai frumoase destinații de vacanță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *