Sunati-ne la:

0749 010 305

Povestiri din vacanță – Hoteluri din care nu vei mai vrea să pleci

Povestiri din vacanță – Hoteluri din care nu vei mai vrea să pleci

Există experiențe și experiențe de vacanță. Unele îți oferă relașul de care ai atâta nevoie și îți încarcă bateriile pentru încă un an. Altele, însă, vor fi de neuitat. Acele vacanțe despre care vorbești și după 3 ani și de care îți amintești mereu cu plăcere.

 

Ce face diferența între un concediu și o vacanță de neuitat? În primul rând destinația în care călătorești. Dar la fel de important este și locul în care te cazezi. Chiar dacă o cabană, cortul sau o rulotă își au farmecul lor, nimic nu se compară cu un hotel care te face să te simți deosebit.

 

Manta Resort – Zanzibar

 

Acest hotel este amplasat în peninsula Pemba, pe una dintre cele mai spectaculoase plaje din Zanzibar. Ceea ce îl face deosebit este camera subacvatică. Structura din lemn are 3 nivele. Dormitorul este încapsulat în panouri din sticlă, care oferă o priveliște unică. Puteți privi bancurile de peștri tropicali, în timp ce vă relaxați în patul king-size. Structura are și spoturi luminoase, care atrag vietățile marine de toate felurile.

 

 

Kakslauttanen Arctic Resort – Finlanda

 

Acest resort este amplasat în regiunea Saariselkä Fell, din Laponia. Cireașa de pe tort este satul de igluuri, dedicate celor mai aventuroși. Stați liniștiți, nu va trebui să faceți rabat de la confort în aceste camere speciale, sub forma unor igluuri acoperite cu sticlă. Veți putea privi luminile nordului, în timp ce stați la căldură în pat. În plus, aveți la dispoziție și o saună în cameră, astfel încât experiența nordică să fie completă.

 

 

Hanging Gardens of Bali – Indonezia

 

Așa cum lasă și numele de înțeles, Grădinile Suspendate din Bali sunt un loc în care natura se contopește cu structurile de cazare. Sunt amplasate în ravenele săpate de râul Ayung și oferă facilități unice pentru oaspeți. Piscinele tip infinit ar fi atracția principală. Trebuie să menționăm, însă și terasele din bambus, care oferă o priveliște spectaculoasă asupra câmpurilor de orez și a vulcanului Batur.

 

 

Shangri-La – Paris

 

Nicio o altă unitate de cazare din Paris nu mai oferă o priveliște atât de spectaculoasă asupra Turnului Eiffel și a celorlalte monumente emblematice. Camerele și apartamente sunt o combinație de influențe europene și asiatice. Dacă rezervați una dintre camerele speciale, cu vedere la turn, veți avea parte de terasă privată și de o experiență nemijlocită a rafinamentul parizian.

 

 

Katikies Oia – Grecia

 

Este amplasat în stațiunea demnă de cărțile poștale de pe insula Santorini. Camerele cu pereți din calcar, contrastează cu albastrul Mării Egee. Fiecare încăpere are o terasă privată, unde puteți servi micul dejun, cu șampanie inclusă! Centrul SPA, cele două restaurante și piscinele tip infinit completează facilitățile celei mai râvnite unități de cazare din Santorini.

 

 

The Cambrian – Elveția

 

Uitați de St. Moritz. Adelboden este locul în care veți vrea să înnoptați! The Cambrian este un paradis alpin de 4 stele, situat la o altitudine de 1350 metri. Nimic nu se compară cu o baie în apa încălzită din piscina exterioară, în timp ce Alpii Elvețieni își expun măreția în fața voastră. Numai pentru ca apoi să-i puteți privi în continuare din interior, în timp ce vă relaxați în fața șemineului.

 

 

Ladera Resort – Saint Lucia

 

Tropical la superlativ! Acest complex turistic este săpat în stâncă și se compune din 32 de vile, fiecare unică în felul ei. Camerele deschise oferă o priveliște de neegalat asupra Mării Caraibe. Fiecare vilă are propia ei piscină, cu jacuzzi. Veți găsi în cameră și un kit de observare, compus din binoclu și o hartă a obiectivelor care merită văzute.

 

 

Ne-ar bucura să aflăm în ce alte hoteluri deosebite ați avut ocazia să vă cazați. Ne puteți lăsa un comentariu mai jos. Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *