Sunati-ne la:

0749 010 305

Ce îți poate oferi o vacanță în Costa Brava

Ce îți poate oferi o vacanță în Costa Brava

„Oriunde te duci, du-te cu toată inima!” – Confucius.

 

Această regiune turistică mediteraneană este localizată în provincia Gironia, pe coasta de nord-est a Spaniei. O vacanță în Costa Brava este perfectă atât pentru concediile cu familia, cât și pentru spiritele mai aventuriere.

 

De altfel regiunea a început să fie promovată încă din 1908, de către scriitorul Ferran Aguilo, cel care a și botezat-o cu numele cunoscut astăzi.

vacanta in costa brava

 

Stațiunile principale de vizitat într-o vacanță în Costa Brava

 

Lloret de Mar este cea mai populară stațiune, datorită multitudinii de activități turistice oferite. Sporturi nautice, muzee și galerii de artă, promenade prin centrul vechi și restaurante renumite vă stau la dispoziție.

 

Castelul Medieval al Sfântului Ioan și Biserica Iglesia de Sant Romà sunt două obiective de văzut. Mai puteți face o plimbare și prin grădinile Santa Clotilde, amenajate în stilul renascentist.

 

Tossa de Mar este considerată drept perla stațiunilor din Costa Brava. Puteti să vă plimbați pe strazile înguste ale orasului vechi, pline cu restaurante si magazine. Baia de soare se poate face pe una din cele 3 plaje principale: Platja Gran, La Mar Menuda si D’es Codolar.

 

Iar daca sunteti amatori de sporturi acvatice, puteți practica scuba-diving, snorkeling sau călătorii la bordul ambarcațiunilor cu fund de sticlă.

 

Blanes – este cea mai linștită stațiune. Blanes a fost inițial un sat de pescari. Urmele activității din acea perioadă sunt vizibile și astăzi. Blanes este considerată poarta spre Costa Brava și se mândrește cu 4 km de plajă.

 

Platja de Blanes este situată chiar în centrul stațiunii. Are o lungime de 625 de metri și o lățime de 30 de metri. Dispune de toate facilitățile necesare pentru un sejur reușit.

barcelona spania oferte 2020

 

Nu rata Barcelona dacă ești în vacanță în Costa Brava

 

Dacă ai ajuns în vacanță în Costa Brava merită să-ți rupi o zi pentru o excursie în Barcelona. Drumul până acolo nu are mai mult de 100 km și poate fi parcurs ușor și ieftin cu trenul (10 EUR biletul).

 

Una dintre opriri trebuie să fie la Sagrada Familia. Pentru prețuri care pornesc de la 17 EUR de persoană, vei putea vizita opera lui Antonio Gaudi. În apropiere aveți și Arcul de Triumf, iar de acolo vă recomandăm o vizită în Barri Gotic. Cartierul cu o arhitectură superbă, adăpostește și Muzeul Picasso, pe care îl puteți vizita și gratuit, în fiecare joi după-masă.

oferte spania 2020

 

Destinații delicioase

 

Cu siguranță o vacanță în Costa Brava va fi una delicioasă. Tocmai de aceea vă recomandăm să savurați din plin bucătăria locală. Nu vă limitați la preparatele obișnuite, ci experimentați gastronomia catalană. Cu siguranță veți rămâne impresionați.

 

El Celler de Can Roca este unul dintre reperele culinare din Costa Brava. De fapt acolo există 14 restaurante decorate cu stele Michelin. Așadar oferta va fi pe măsură.

 

 

spania 2020 sejur

 

Dacă crezi că merită sa îți petreci vacanța în Costa Brava, ți-am pregătit oferte pentru anul 2020, începand de la 540 euro/persoană. Pachetul include 7 nopți de cazare, pensiune completă și zbor din Cluj-Napoca.

 

Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *